Enable Apache and view logs? (6.5.30)

Dacobi

New member
Oct 13, 2021
21
3
3
Denmark
openme.gl
Hi guys

I'm trying to install SGI O2 OOBE on IRIX 6.5.30. The install ran fine but when I try to start the system tour I get an error that no webserver is running.

I ran

chkconfig sgi_apache on
chkconfig webface off
chkconfig webface_apache off

and rebooted but still I can't connect to http://localhost

How do I enable apache?

also I can't figure out how to view logfiles?
 

Elf

Storybook
Feb 4, 2019
567
155
43
If you have it installed (e.g. /var/sgi_apache/server) then:
Code:
chkconfig sgi_apache on
/etc/init.d/sgi_apache start
should activate it...

Per /var/sgi_apache/server/etc/httpd.conf logs should end up in /var/sgi_apache/httpd-outbox/var/log
 

Dacobi

New member
Oct 13, 2021
21
3
3
Denmark
openme.gl
Well, /var/sgi_apache/server is presset, but

/var/sgi_apache/server/etc/httpd.conf

is empty

(edit)
in /var/sgi_apache/httpd-outbox/var/log/error.log
I get an error that /var/sgi_apache/server/etc/mime.types is missing?

/etc/init.d/sgi_apache start runs but the server doesn't start
 
Last edited:

Elf

Storybook
Feb 4, 2019
567
155
43
Indeed, looks like it was missing the configuration somehow? In any case, providing your own works!
 

About us

  • Silicon Graphics User Group (SGUG) is a community for users, developers, and admirers of Silicon Graphics (SGI) products. We aim to be a friendly hobbyist community for discussing all aspects of SGIs, including use, software development, the IRIX Operating System, and troubleshooting, as well as facilitating hardware exchange.

User Menu